Considerăm că este important să vă protejăm confidențialitatea și să fim deschiși cu privire la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale. Această declarație este pentru a vă înștiința asupra tipului de informații colectate de la clienți și la modul în care utilizăm aceste informații.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

INDENTIFICARE OPERATOR / CINE SUNTEM

 

Acest site web (numit în continuare “SITE”) este detinut si administrat The Green Project SRL (numita in continuare TheGreenProject), cu sediul in Bucuresti, Calea 13 Septembrie 137 Bl. T1C Sc. 1 Et. 6 Ap. 23, Sector 5, Cod 050719 înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/14620/2016, C.U.I. RO 36712336, e-mail: office@thegreenproject.ro

 

DEFINIȚII

 

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), The Green Project este “operator” de date cu caracter personal.

 

„GDPR” – Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

“operator” înseamnă persoana fizica sau juridica care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu character personal.

 

„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”);

 

„persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

SCHIMBĂRI

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul document ori de câte ori este necesar. În cazul în care se fac modificări ale acestui material, clienții vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să intre în vigoare. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

 

 

 

 

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM?  

 

 1. a) Informațiile furnizate voluntar

 

Când utilizati formularul de pe site, când ne contactati prin telefon sau e-mail sau comunicati cu noi în orice mod, ne dati în mod voluntar informațiile pe care le prelucrăm. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adrese de corespondenta / de domiciliu / de ridicare a deseurilor, date firma pentru emitere facturi.

Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date.

 

 1. b) Informații colectate automat

Când navigati pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita dvs. pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ati interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare si doar cu acceptul tau.  Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu vă identifică pe dvs. sau pe nicio altă persoană.

 

Nu înregistrăm date sensibile privind sănătatea dvs., etnia, credințele religioase sau politice.

Nu colectăm date despre copii. Putem prelucra anumite date ale minorilor doar dacă au peste 16 ani împliniți și din punct de vedere legal au capacitatea de a accepta afirmațiile prezentate.

 

ÎN CE SCOPURI COLECTĂM DATELE

 • Pentru a vă prelua comanda de ridicare a deseurilor;
 • Pentru a procesa si onora comanda dumneavoastra;
 • Pentru a dovedi autoritatilor preluarea si reciclarea deseurilor dumneavoastra conform legislatiei in vigoare.
 • Pentru a vă trimite notificări prin mesaje email/sms/apel telefonic cu privire la momentul ridicarii deseurilor;
 • Pentru a vă contacta în eventualitatea oricăror probleme aparute la ridicarea articolelor dumneavoastră;
 • Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră și a vă informa cu privire la serviciile noi sau modificate.
 • Pentru a vă transmite informaţii despre viitoarele campanii de colectare a deseurilor si a diverselor actiuni de marketing (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin poştă, poştă electronică, SMS, MMS, apel telefonic, medii de socializare şi prin alte mijloace. (doar daca ati solicitat acest lucru in mod expres prin bifarea casutei: Accept comunicări cu privire la campaniile de reciclare viitoare) – Pentru a nu mai primi informatii de marketing /mesaje promoționale, poți urma instrucțiunile de dezabonare incluse în fiecare e-mail sau prin e-mail la adresa office@thegreenproject.ro;

 

 

Utilizarea informațiilor dvs. în modurile descrise mai sus este permisă de legea aplicabilă din domeniul protecției datelor, deoarece este:

 • necesară pentru interesele noastre legitime în urmărirea scopurilor expuse mai sus, iar interesele dvs. de confidențialitate nu prevalează asupra acestora, în nici unul dintre cazuri;
 • necesară în unele cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile legale sau de reglementare, cum ar fi prezentarea de informații autorităților, organismelor guvernamentale sau de reglementare;
 • necesară în unele cazuri pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public, iar, atunci când folosim categorii speciale de informații cu caracter personal, utilizarea acestora este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor în justiție sau în cazul în care prelucrarea se referă la informații cu caracter personal aflate în mod evident în domeniul public;
 • în circumstanțe limitate, procesate cu consimțământul dvs. pe care îl obținem periodic, cum ar fi atunci când optați să primiți comunicări de marketing și știri prin e-mail.

Nu luam decizii automate pe baza procesării automate, inclusiv prin crearea de profiluri, care produce efecte juridice în ceea ce vă privește sau care vă afectează semnificativ în mod similar.

Vom păstra datele dumneavoastră atât cât este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus sau atât cât ne impune legea, dar cel putin pe o perioada de 12 luni de la data ultimei dvs. interactiuni cu noi. După aceea, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

Perioadele de păstrare a informațiilor dvs. cu caracter personal depind de scopul în care sunt procesate datele și de instrumentul respectiv în care sunt procesate aceste informații cu caracter personal. Nu se pot evidenția diferitele perioade de păstrare a informațiilor într-un format rezonabil de inteligibil în cadrul acestei Politici. Criteriile utilizate pentru a determina perioada de păstrare aplicabilă sunt faptul că vom păstra informațiile cu caracter personal stabilite în prezenta politică atâta timp cât (i) este necesar în scopul respectiv, (ii) este necesar pentru desfășurarea relației de afaceri cu dvs., (iii) ați consimțit și/sau (iv) este impus de legile aplicabile privind păstrarea informațiilor.

Vom folosi informațiile cu caracter personal pentru a vă trimite materiale de marketing direct prin e-mail/posta/sms/telefon atunci când alegeți această opțiune.

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL? CUM SUNT PROTEJATE DATELE?

 

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele care sunt transferate către terți sunt folosite doar pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, dupa cum urmeaza:

 

Către furnizori, contractanți și agenți:  în mod periodic, putem implica sau angaja alte societăți și persoane fizice pentru a îndeplini funcții în numele nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile si acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru, firme de curierat, firme catre care avem externalizate servicii de contabilitate.

Acești furnizori se află în Romania. Acești destinatari vor respecta obligații contractuale de confidențialitate și vor avea acces numai la informațiile dvs. cu caracter personal solicitate pentru a-și îndeplini funcțiile.

În cazul în care folosim un furnizor, un contractant sau un agent terț, informațiile dvs. cu caracter personal rămân sub controlul nostru.

Catre OTR (Organizatia de Transfer de Responsabilitate): – activitatea de colectare a DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) si reciclarea acestora se face cu autorizarea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – ANPM, în conformitate cu legislația în vigoare, iar fiecare operator trebuie sa fie sub contract cu un OTR (Organizatia de Transfer de Responsabilitate) care are ca unic scop colectarea, tratarea eliminarea și valorificarea DEEE. Operatorii care colecteaza DEEE trebuie sa asigure trasabilitatea acestora conform reglementărilor în vigoare, ceea ce implica inclusiv transferul datelor personale ale persoanelor fizice sau juridice de la care au fost colectate deseurile catre OTR-ul din care face parte, cat si catre autoritatile statului implicate in acest proces, conform legislatiei in vigoare.

 

Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);

 

Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile dumneavoastrăÎn afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţiti sau solicitați să efectuăm o asemenea dezvăluire.

 

Am luat măsuri tehnice și organizaționale pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Adaptăm continuu măsurile noastre de securitate, în acord cu progresul și dezvoltările tehnologice.

 

SECURITATEA DATELOR

 

Am luat măsuri tehnice și organizaționale pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat.

Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal, trebuie să știți că transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură și că nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal transmise Site-ului sau oricărui terț; din acest motiv, orice transmitere de informații este pe propriul dvs. risc.

Folosim proceduri operaționale stricte și măsuri de securitate, tehnice și organizaționale corespunzătoare pentru a preveni orice acces, modificare, ștergere sau transmitere neautorizată a acestor informații cu caracter personal. Adaptăm continuu măsurile noastre de securitate, în acord cu progresul și dezvoltările tehnologice.

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE? 

 

În privința datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea și trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este prevazut la art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016), respectiv„pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”. În privința datelor pe care ni le oferiti voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare.

 

Atât potrivit legislației actuale, cât și potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.

 

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului si acceptarea politici de cookie-uri, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării. Neacceptarea politici de cookie nu va afecta in niciun fel accesul dvs. la site / la informatiile prezentate pe acesta si/sau la comanda de produse. 

 

TRANSFERĂM DATE CĂTRE STATE TERȚE?

 

În prezent, nu transferăm datele tale către state din afara Uniunii Europene. Dacă vom schimba politica, te vom informa în mod corespunzător, îți vom prezenta garanțiile aferente și îți vom solicita consimțământul.

 

 

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

 

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Dacă datele dumneavoastră sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți cere ca aceste informații să fie corectate sau eliminate. Nu putem elimina datele dumneavoastră atunci când există o cerință legală de a le păstra, cum ar fi regulile de contabilitate, sau atunci când există alte temeiuri legale pentru păstrarea datelor. Vă puteți retrage consimțământul privind utilizarea de către noi a datelor în scopuri de marketing în orice moment. Ne puteți contacta prin e-mail la office@thegreenproject.ro

Dreptul de retragere a consimțământului;

În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, va puteti retrage consimțământul în orice moment, în mod gratuit, prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@thegreenproject.ro cu subiectul „retragere consimțământ”.

Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective.

 

Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;

In cazul improbabil în care clienții au suferit daune din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale și noi nu am tratat plângerea în mod corespunzător, exista posibilitatea de a trimite o plângere autorității superioare, respective Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

 

Dreptul de a va adresa justiției;

Dreptul de acces;

Aveti dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective.

 

Dreptul la rectificare;

Aveti dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

 

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

În situațiile în care (1) datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) va opuneti prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obține ștergerea datelor care va privesc, fără întârzieri nejustificate.

 

Dreptul la restricționarea prelucrării;

Aveti dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

(a) contestati exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegală, iar dvs. va opuneti ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dvs. ni le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

(d) v-ati opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

 

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc și pe care ni le-ati furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:

(a) prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și

(b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

 

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă

Nu aveti acest drept în cazul în care decizia:

(a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;

(b) este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la bază consimțământul tău explicit.

 

Pentru a vă exercita drepturile, ne puteți contacta la următoarea adresă: office@thegreenproject.ro

 

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI URMĂTOARELE:

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitărilor dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii dvs.

Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dumneavoastra personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea dvs. de acces, va vom informa despre motivul refuzului.

 

Imposibilitatea de a va indentifica : În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale din cauza identificatorilor furnizati în solicitarea dvs. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizati numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.

În astfel de cazuri, în cazul în care nu va putem identifica, in calitate de persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării dumneavoastra, cu excepția cazului în care ne furnizati informații suplimentare care să permită identificarea.

 

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI / CUM VA EXERCITAȚI DREPTURILE

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dvs. sau doriți să vă exercitați drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne puteți scrie la adresa de e-mail: office@thegreenproject.ro;